De website vereist Javascript.

Sfeervolle buiten jaloezieën | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Buiten jaloezieen

buitenjaloezieen-5-4-(1).jpg
Geniet van goede zonwering

Sfeervolle buiten jaloezieën

Bent u op zoek naar sfeervolle én duurzame buiten jaloezieën? Dan heeft SolarGaps voor u de oplossing! De buitenzonwering van SolarGaps zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook goed voor uw energierekening. Dit komt doordat de lamellen zijn voorzien van zonnecellen.

Waarom kiezen voor een buitenjaloezie?

Een buitenjaloezie is een alternatieve oplossing voor bijvoorbeeld een screen of een rolluik. Buiten jaloezieën bieden de nodige privacy, zijn sfeervol én ze dragen bij aan een comfortabel woon- en werkklimaat. En dat is prettig met de steeds warmer wordende zomers en koele winters. De buitenjaloezieën hebben namelijk een isolerende werking. Ze zorgen ervoor dat de felle warmte van de zon buiten blijft en in de winter zorgen ze ervoor dat de kou gedeeltelijk wegblijft uit uw woning of kantoor. Dit scheelt aanzienlijk op de energierekening, en dat is mooi meegenomen!

Zonnepanelen in de buitenjaloezie van SolarGaps

De buiten jaloezieen van SolarGaps zijn een duurzame keuze voor buitenzonwering. De lamellen zijn voorzien van ingebouwde zonnepanelen en wekken energie op. Met de opgewekte energie kunt u uw apparaten voorzien van stroom én tot 30% besparen op uw energierekening! De SolarGaps jaloezieën voor buiten zijn ook voorzien van een zon-volgsysteem, waardoor de lamellen steeds in de meest optimale stand worden gebracht om energie op te wekken en binnen te isoleren.

kleuren-sg-1800.jpg
Beschikbaar in diverse kleuren

Horizontale lamellen voor de buitenjaloezie

De buiten jaloezieen van SolarGaps zijn horizontaal en geven een sfeervol karakter aan uw interieur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren: antraciet, grijs, wit, beige en bruin. U kunt er alle kanten mee op! Er is altijd een kleur die bij uw woning of bedrijfspand past. De lamellen zijn op elk moment en vanaf elke locatie te bedienen via de app. Zo kunt u kiezen voor privacy wanneer u dit wilt. Ook draagt het bij aan veiligheid, omdat u kunt laten lijken of u thuis bent.

Geschikt voor elk raamtype

De buiten jaloezieen zijn geschikt voor elk raamtype. SolarGaps maakt de jaloezieen voor buiten op maat voor uw ramen. We denken graag met u mee over de beste en mooiste oplossing voor uw situatie. Vraag hieronder direct een offerte aan of een gratis adviesgesprek aan.

Interesse in SolarGaps?

Vraag direct een offerte aan!
Bedankt voor uw aanvraag

We hebben u offerte aanvraag ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

+ Toevoegen
/ 4
1. Doel
2. Afmeting
3. Kleur
4. Aanvragen
Particulier of zakelijk gebruik
Particulier
Zakelijk
Volgende
U bent er bijna!

Wilt u een offerte voor een extra raam?
Klik dan op '+ toevoegen' bovenaan. Als uw aanvraag compleet is, vul dan in onderstaand formulier uw contactgegevens in.

Meer weten over buiten jaloezieen?

We beantwoorden graag al uw vragen rondom SolarGaps. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"Ik vertel u graag over de mogelijkheden die SolarGaps voor u kan bieden"

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook