De website vereist Javascript.

Hoeveel kan ik besparen met SolarGaps? | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Hoeveel kan ik besparen met SolarGaps?

werking-5-4-(1).jpg
besparen-1800.jpg
Kies voor duurzame zonwering

Bespaar op uw energierekening

De energieprijzen schieten omhoog. Een goed moment om te kijken hoe u kunt besparen op uw energierekening. Eén van de opties is om te kiezen voor duurzame zonwering van SolarGaps. De zonwering van SolarGaps draagt op verschillende manieren bij aan het verlagen van uw energierekening.

Zonwering biedt isolatie

Met duurzame zonwering van SolarGaps bespaart u op verschillende manieren op uw energierekening. Maar hoe werkt dat dan?

De zomers in Nederland worden steeds warmer en daardoor wordt de behoefte aan het gebruik van een airconditioning steeds groter. SolarGaps zorgt ervoor dat deze behoefte afneemt, omdat de buitenzonwering zorgt voor een aangenamer binnenklimaat. De jaloezieën worden aan de buitenkant van uw bedrijfspand of woning bevestigd. Hierdoor blijft de warmte buiten en blijft het binnen lekker koel. Doordat u de airconditioning niet aan hoeft te zetten, bespaart u ook op uw energiekosten.

Niet alleen worden de zomers warmer, de winters worden steeds kouder. Ook in de wintermaanden hebben SolarGaps een positieve invloed. De zonwering zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ramen niet bevriezen en er geen dooiwater tegen de ramen komt. Let wel op zodra het gaat sneeuwen, dat u dan de zonwering omhoog doet. Gelukkig kunt u dit ook altijd vanaf een andere locatie doen, dankzij de handige smart app van SolarGaps kunt u ook elders dan alleen thuis de zonwering bedienen. Zo bent u altijd goed voorbereid.

Energie opwekken met uw zonwering

Naast de besparingen van de duurzame zonwering door de isolerende werking, wekt SolarGaps ook tegelijkertijd energie op. En daar hoeft de zon niet eens fel voor te schijnen! De slimme zonwering van SolarGaps is voorzien van aluminium panelen met SunPower zonnecellen. Deze hebben een ETFE-coating en zorgen ervoor dat de zonnepanelen overdag een capaciteit van 100 Watt per 1 vierkante meter bereiken.

Met de zonne-energie die u opwekt, kunt u uw apparaten voorzien van stroom. En dit scheelt natuurlijk ook weer op uw energierekening. Tegelijkertijd verdient u op deze manier de investering in uw zonwering terug.

Bespaar tot wel 30%

De isolatie en de zonnepanelen in de zonwering zorgen ervoor dat u tot wel 30% op uw energierekening kunt besparen. Door het geld wat u bespaart op de energierekening, verdient u de SolarGaps terug!

SolarGaps App

We noemden het al eerder: er is een handige smart app van SolarGaps. Door de SolarGaps App te installeren op uw smartphone of tablet kunt u niet alleen de zonwering bedienen. Ook kunt u op elk gewenst moment van de dag, via de SolarGaps app de energierapporten eenvoudig inzien met daarin het overzicht van de energieopbrengst per SolarGaps systeem. Zo kunt u precies zien hoeveel u bespaart.

Vraag een offerte op maat aan

Interesse om ook te besparen?

Wilt u ook besparen op uw energierekening? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Zonwering is voor elk gebouw of huis anders, en we passen onze offerte daar graag op aan. U kunt hier uw offerte aanvragen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u eerst nog vragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

offerte-1800.jpg

Heeft u nog vragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"Ik help u graag verder als u vragen over SolarGaps hebt"

8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook