De website vereist Javascript.

Over ons | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Over Solargaps

oversg-5-4-(1).jpg
Slimme buitenjaloezie├źn met ingebouwde zonnepanelen

We vertellen u graag ons verhaal

SolarGaps is een innovatief bedrijf dat als eerste ter wereld slimme buitenjaloezie├źn met ingebouwde zonnepanelen heeft ontwikkeld en zelf produceert. Doordat de SolarGaps aan de buitenkant van uw woning of kantoorpand worden geplaatst, zorgt de zonwering voor een aangenaam binnenklimaat. Op deze manier hoeft u minder snel gebruik te maken van de airconditioning. Het slimme systeem volgt automatisch de meest effectieve stand voor het opwekken van zonne-energie. Hierdoor draagt u bij aan een duurzame en betere planeet voor volgende generaties.

Erkenning

SolarGaps wordt door verschillende instanties erkend als een product om de wereld op duurzame wijze te veranderen. U kunt hierbij denken aan de Verenigde Naties, EBRD, Europese Commissie, NASA Innovation Center, Amazon Innovation Center en Apple.

Kiest u ook voor duurzame en moderne zonwering?

We helpen u graag bij het kiezen van moderne en duurzame zonwering. Met een enthousiast team werken we aan projecten op maat voor onze klanten. Zowel zakelijke als particuliere klanten begeleiden wij bij het proces van begin tot eind. We informeren u eerst uitgebreid, en geven advies over de keuze die het beste bij uw situatie past.
We werken samen met een aantal professionele installateurs die u de mogelijkheid bieden om de SolarGaps voor u te installeren. Ook is het mogelijk om zelf de SolarGaps te installeren. Hiervoor ontvangt u een uitgebreide handleiding, die u helpt in het gehele installatieproces. Nadat de SolarGaps geïnstalleerd zijn, kunt u direct genieten van uw nieuwe zonwering en de zonne-energieopwekking.

Is uw nieuwe zonwering opgeleverd? Dan krijgt u standaard 2 jaar garantie.