De website vereist Javascript.

Duurzame zonwering bij u thuis | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Duurzame zonwering bij u thuis

consument-5-4-(1)-(1).jpg
Bespaar op verwarmen en koelen

Buitenzonwering biedt diverse voordelen

Bent u op zoek naar zonwering en wilt u verduurzamen? Denk dan aan SolarGaps! SolarGaps buitenzonwering biedt diverse voordelen, zoals het verhogen van wooncomfort, uitstraling en privacy. Daarnaast is het de meest effectieve manier om te besparen op het verwarmen én koelen van uw woning.

SolarGaps zijn de eerste jaloezieen die dankzij de ingebouwde zonnepanelen zelf energie opwekken en daarmee kunt u meteen profiteren van de energie opbrengst. Met de huidige energiekosten is dat wel zo fijn!

zonwering-particulier-1800-(1).jpg
Gedurende alle seizoenen

Prettig wooncomfort

Door de opwarming van de aarde worden de zomers in Nederland steeds warmer. Buitenzonwering is dan ook onmisbaar geworden. Bewezen is dat zonwering bijdraagt aan een beter binnenklimaat en daardoor de vraag naar verkoeling vermindert tijdens de warme zomermaanden. Niet alleen in de zomer draagt SolarGaps bij aan een aangenaam binnenklimaat. Ook in de winter behoudt het de isolerende functie. Deze isolerende functie zorgt ervoor dat de ramen niet bevriezen, en het binnen warmer blijft. Hierdoor bespaart ook nog eens uw energieverbruik, en dus op uw energierekening.

Wek groene energie op met SolarGaps

Uw woning staat gedurende de dag bloot aan een grote hoeveelheid zonuren. Zonuren die veelal onbenut blijven, en dat is zonde! Met SolarGaps zonwering brengt u hier verandering in. Zonwering van SolarGaps heeft ingebouwde zonnepanelen én een uniek zon-volgsysteem, die automatische de beste stand voor de zon volgt. Deze stand is het meest effectief voor het opwekken van duurzame energie. De zonne-energie die u opwekt, wordt via de microgrid-omvormer direct teruggeleverd aan het net. Zo bespaart u direct op uw elektriciteitsrekening. Voor elk raam is er een duurzame oplossing mogelijk, vraag naar de mogelijkheden voor uw raam.

Sfeervolle uitstraling mét privacy

SolarGaps zonwering hebben een sfeervolle uitstraling voor uw woning, zowel aan de binnen- als buitenkant. De lamellen zijn namelijk automatisch en handmatig verstelbaar. U heeft de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel zonlicht er in uw woning komt. De horizontale lamellen hebben verschillende standen die u via de app op uw smartphone kunt instellen en bedienen. Zo kunt u met de lichtinval spelen en een bepaalde sfeer creëren. Ook is het functioneel. Heeft u behoefte aan privacy? Dan kunt u ervoor kunt kiezen om de lamellen bijna helemaal te sluiten.

Interesse in SolarGaps voor uw huis?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bedankt voor uw aanvraag

U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.

+ Toevoegen
/ 4
1. Doel
2. Afmeting
3. Kleur
4. Aanvragen
Particulier of zakelijk gebruik
Particulier
Zakelijk
Volgende
U bent er bijna!

Wilt u een offerte voor een extra raam?
Klik dan op '+ toevoegen' bovenaan. Als uw aanvraag compleet is, vul dan in onderstaand formulier uw contactgegevens in.

Eerst nog wat meer informatie?

Heeft u eerst nog vragen over wat voor uw ramen mogelijk is? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"SolarGaps bij u thuis? Ik help u graag verder."

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook