De website vereist Javascript.

Privacy statement | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Lees hier ons privacy statement

particulier-5-4-(1).jpg

Privacy statement SolarGaps

SolarGaps, gevestigd aan de Aquamarijnstraat 5 in Hengelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in dit privacy statement.

Als u een brochure aanvraagt of het contactformulier invult, laat u uw persoonlijke gegevens bij SolarGaps achter. In dit privacy statement leggen wij u uit wat er met uw gegevens gebeurt. Omdat SolarGaps uw privacy belangrijk vindt, gaat SolarGaps zorgvuldig met uw gegevens om.
Hebt u na het lezen van dit privacy statement nog vragen? Stel ze gerust via hallo@solargaps.nl.

Welke gegevens verwerkt SolarGaps van u?

De volgende gegevens verwerkt SolarGaps mogelijk van u:

  • Naam
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer
  • Eventueel een bedrijfsnaam

Wat doet SolarGaps met uw gegevens?

SolarGaps kan uw gegevens gebruiken voor verschillende doelen:

Contact opnemen
Als u een van onze formulieren hebt ingevuld, dan kunnen we telefonisch of via e-mail contact met u opnemen. Wilt u een verkooppunt worden van SolarGaps? Dan nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Versturen van servicemails
Met servicemails houden wij u, als consument of bedrijf, op de hoogte van relevante onderwerpen die betrekking hebben op de aangeschafte SolarGaps

Versturen van nieuwsbrieven
Op uw verzoek stuurt SolarGaps u graag nieuwsbrieven met gratis tips, artikelen en updates over onze producten. U kunt u op ieder moment uitschrijven voor een nieuwsbrief. Dat kan door in de nieuwsbrief te klikken op “afmelden”.

Versturen en verstrekken van aangevraagde informatie
Op uw verzoek kunt u de brochure van SolarGaps downloaden. Ook voor het verstrekken van door u gevraagde inlichtingen en voor het reageren op uw vragen gebruiken wij uw gegevens. Als u bij ons offertes aanvraagt, dan kunnen we u één of meerdere vervolgmails sturen met relevante informatie. U kunt u hiervoor op ieder moment uitschrijven voor deze mails. Dat kan door in de mail te klikken op “afmelden”.

Persoonlijke communicatie & gebruiksvriendelijkheid
Wij kunnen uw gegevens gebruiken om u een zo persoonlijk mogelijke ervaring te bieden, indien u hiermee akkoord gaat in bijvoorbeeld de cookie-instellingen.

Verbetering van onze website
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de site.

Wet- & regelgeving
Wij volgen de op ons rustende wet- en regelgeving voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals de AVG.

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Alleen werknemers van SolarGaps kunnen uw gegevens inzien. Uw gegevens worden alleen aan derden verstrekt als dit relevant is voor de uitvoering van onze dienstverlening of als SolarGaps daartoe wettelijk verplicht is. SolarGaps verkoopt uw persoonsgegevens niet aan derden.

Hoe beveiligt SolarGaps uw gegevens?

Op de website van SolarGaps wordt gebruik gemaakt van een SSL-beveiliging.

Inzage, correctie en verwijdering

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt dit mailen naar hallo@solargaps.nl.

Daarnaast hebt u het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door SolarGaps en hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben, in een digitaal bestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Als u SolarGaps verzoekt uw gegevens te verwijderen, dan doet SolarGaps dit zo spoedig mogelijk, tenzij SolarGaps wettelijk verplicht is om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of wanneer er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten, zoals het voeren een juridische zaak.

SolarGaps reageert zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 weken op een verzoek.

Bewaartermijn

SolarGaps bewaart uw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk is of zo lang als de wet ons voorschrijft.

Klacht

Als u niet tevreden bent over hoe SolarGaps met uw gegevens omgaat, kunt u een klacht indienen bij SolarGaps door een e-mail te sturen naar hallo@solargaps.nl. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dit privacy statement (versie 1.1) is voor het laatst gewijzigd op 3 februari 2022.