De website vereist Javascript.

Screens met zonnecellen | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Screens met zonnecellen?

solargaps-huis-schuin-5-4-(1).jpg
binnen-1800-(1).jpg
Energie opwekken en besparen op uw energierekening

Op zoek naar screens met zonnecellen?

Bent u op zoek naar screens met zonnecellen? Oriënteer u dan eens op de buitenzonwering van SolarGaps. SolarGaps buitenzonwering gaat nóg een stap verder, met exclusieve, slim ingebouwde zonnepanelen. Zo wekt u meer energie op en bespaart u op uw energierekening.

Screens op zonne energie - of SolarGaps?

Als u zich oriënteert op screens met zonnecellen, bent u op zoek naar een duurzame manier van buitenzonwering. Er zijn verschillende opties mogelijk. Screens met zonnecellen hebben aan de voorkant één zonnepaneel waarmee de accu wordt opgeladen met daglicht. Zo is er geen stroom nodig om de screens op en neer te laten bewegen. Met de buitenzonwering van SolarGaps kunt u meer zonne-energie opwekken en tot wel 30% besparen op uw energierekening. Dat komt omdat er in de buitenjaloezieën zelf zonnepanelen zitten verwerkt.

Afhankelijk van de afmeting zijn de lamellen voorzien van meerdere zonnecellen. De zonwering van SolarGaps heeft ook een uniek zon-volgsysteem, waardoor de lamellen steeds in de optimale positie worden gebracht om de meeste zonne-energie op te wekken. Lees hier meer over de werking van de SolarGaps.

Voordelen SolarGaps t.o.v. zonnescreen op zonne energie

De buitenzonwering van SolarGaps biedt diverse voordelen ten opzichte van screens met zonnecellen! Eén van de grootste voordelen van SolarGaps is dat u meer zonne-energie opwekt, zo kunt u de apparaten die u dagelijks gebruikt van stroom voorzien. Zoals we hierboven al zeiden: u bespaart tot wel 30% op uw energierekening. SolarGaps leveren energie op, terwijl de screens op zonnecellen alleen werken op zonne-energie.

Naast het duurzame aspect, is de buitenzonwering van SolarGaps een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. U kunt de stand van de jaloezieën door middel van een app bedienen, zo kiest u gemakkelijk en snel de gewenste lichtinval in de ruimte. De keuze voor de hoeveelheid privacy is aan u. De app biedt u ook de mogelijkheid om diverse rapporten in te zien en u kunt het systeem koppelen aan uw smarthome of gebouwbeheersysteem.

De SolarGaps zijn in diverse kleuren verkrijgbaar (antraciet, grijs, wit, beige en bruin), er is altijd een kleur die bij uw interieur past. Wij denken en adviseren u hierin graag.

Interesse in SolarGaps? Vraag een offerte aan!

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

+ Toevoegen
/ 4
1. Doel
2. Afmeting
3. Kleur
4. Aanvragen
Particulier of zakelijk gebruik
Particulier
Zakelijk
Volgende
U bent er bijna!

Wilt u een offerte voor een extra raam?
Klik dan op '+ toevoegen' bovenaan. Als uw aanvraag compleet is, vul dan in onderstaand formulier uw contactgegevens in.

Meer weten over de verschillen tussen screens met zonnecellen en SolarGaps?

Neem gerust contact op met ons. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van SolarGaps voor uw woning of bedrijfspand.

"Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over SolarGaps"

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook