De website vereist Javascript.

Service & onderhoud | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Service

overons-5-4.jpg
We helpen u graag

Onderhoud en service

SolarGaps is ook uw aanspreekpunt voor onderhoud en service. Wij adviseren u graag over de onderhoudsmogelijkheden voor uw SolarGaps zonweringssystemen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor (urgente) servicevragen.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw zonweringssystemen. Wij bieden u de mogelijkheid om periodiek onderhoud vast te leggen in een onderhoudscontract, waarin u zelf bepaalt of het onderhoud eenmalig of meerjarig gewenst is. Kiest u voor een meerjarig onderhoudscontract? Dan nemen wij de planning voor u over en zorgen wij dat we u in de afgesproken periode(s) benaderen voor een onderhoudsafspraak.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in onderhoudscontracten? Vul hieronder het contactformulier in. We komen graag bij u langs!

Service

Ondervind u hinder of heeft u urgente problemen aan uw SolarGaps systeem? Dan kunt u uiteraard ook een beroep doen op onze service. Onze bekwame servicemonteurs zijn opgeleid om storingen aan uw zonweringsinstallatie snel en vakkundig te verhelpen.

Indien u geen onderhoudscontract of raamovereenkomst heeft, worden de servicewerkzaamheden uitgevoerd op nacalculatie volgens de tarieven van SolarGaps.

Maak gebruik van onze services!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.