De website vereist Javascript.

Veelgestelde vragen | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies ­čŹ¬

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Veelgestelde vragen over SolarGaps

buitenjaloezieen-5-4-(1).jpg
Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op

We geven graag antwoord op de veelgestelde vragen rondom SolarGaps

Hier vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen over SolarGaps. Staat uw vraag er niet tussen? We helpen u graag! Stuur een e-mail naar hallo@solargaps.nl.

Klik op een van de onderstaande vragen en krijg direct antwoord.

Wat zijn SolarGaps?
Hoe werken SolarGaps?
Waar kan ik SolarGaps kopen?
Hoeveel energie wekken de SolarGaps op?
Hoeveel bespaar ik met SolarGaps?
Hoe lang is de garantie termijn?
Wat is een omvormer en waarom heb ik deze nodig?
Waar koop ik deze omvormer en wat zijn de kosten?
Is SolarGaps gecertificeerd in Europa?
Kan ik een thuisbatterij kopen voor energieopslag?
Hoe doorstaan de SolarGaps de winter?
Hoe slim zijn SolarGaps?
Blokkeren SolarGaps het uitzicht?
Wat is de terugverdientijd?
Kunnen de SolarGaps ook aan de binnenkant worden geïnstalleerd?
Maken de SolarGaps geluid?
Wordt de zonnewering vies en hoe maak ik de SolarGaps schoon?

Wat zijn SolarGaps?

SolarGaps zijn slimme buiten jaloezie├źn en zijn meer dan alleen zonwering. Ze worden ge├»nstalleerd aan de buitenkant van het gebouw en dankzij de ingebouwde zonnepanelen, wekt u ook zonne-energie op. De jaloezie├źn volgen automatisch de zon en passen hier de stand op aan zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Tegelijkertijd blijft het gebouw in de zomer ook direct koel. Zo vermindert de behoefte aan airconditioning. Dit zorgt tot wel 30% verlaging op de energiekosten.

Hoe werken SolarGaps?

De SolarGaps worden aan de buitenkant geïnstalleerd en op het net aangesloten. De microgrid omvormer zet zonne-energie om in elektriciteit, die u direct kunt gebruiken. De omvormer zal in de buurt van het stopcontact worden geplaatst en terugvoeden via het gebruikelijke stopcontact. Tevens is er de mogelijkheid alle systemen samen te voegen in een centrale string omvormer. Indien het een nieuw te bouwen pand betreft, dan kunnen de SolarGaps geïntegreerd worden in de gevel en worden meegenomen in het ontwerp. .

Waar kan ik SolarGaps kopen?

U kunt de SolarGaps via deze site aanschaffen. Omdat elk project anders is, vragen wij u om contact met ons op te nemen of via de website een offerte aan te vragen. Vul het formulier ÔÇśVraag een offerte aanÔÇÖ in. Zorg ervoor dat u alle gevraagde informatie invult. Wij sturen u een prijsopgave per mail.

Hoeveel energie wekken de SolarGaps op?

1 m┬▓ SolarGaps jaloezie├źn genereert tot 100W per uur. Dit is voldoende om bijvoorbeeld een televisie van stroom te voorzien of een smartphone of een laptop op te laden tijdens zonnige uren. Een gemiddeld paneel (ongeveer 2 m┬▓) wekt ongeveer 1 kilowatt zonne-energie per dag op. Dit is afhankelijk van uw locatie, seizoen, gebouw etc. Het automatische zonvolgsysteem zorgt ervoor dat de meest effici├źnte zonne-energie te allen tijde wordt opgevangen.

Hoeveel bespaar ik met SolarGaps?

SolarGaps jaloezie├źn helpen u om te besparen op uw elektriciteitsrekeningen. Niet alleen door groene energie te produceren (tot 100W per 1 m┬▓ per uur) voor uw woning of kantoor, maar ook door het pand koel te houden. Wat betekent dat de kosten op koelbehoefte worden verlaagd. Met deze combinatie van functies kunt u tot wel 30% besparen op uw energierekening.

Hoe lang is de garantie termijn?

We bieden alle klanten 2 jaar garantie op SolarGaps buitenjaloezie├źn.

Wat is een omvormer en waarom heb ik deze nodig?

Een omvormer zorgt ervoor dat de zonne-energie die de panelen opwekken, wordt omgezet in elektriciteit. Op deze manier kunt u deze elektriciteit kunt gebruiken, of terugleveren.

Waar koop ik deze omvormer en wat zijn de kosten?

Wij leveren tevens de bijbehorende omvormers. Het type omvormer en de prijs ervan is afhankelijk van de grootte van de zonwering. Deze prijs nemen we mee in de offerte
solargaps-webbeeld-home-8.jpg
Ontdek alles over SolarGaps

Download gratis onze brochure

Meer weten over de producten van SolarGaps? En hoe het u kan helpen bij het besparen op uw energierekening? Download dan gratis de brochure!

Downloaden →
SolarGaps

Veelgestelde vragen

Is SolarGaps gecertificeerd in Europa?

SolarGaps heeft een CE-keurmerk. Dit betekent dat ons product voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Kan ik een thuisbatterij kopen voor energieopslag?

Op dit moment werken we er hard aan om deze beschikbaar te maken voor onze klanten. Wilt u hier als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Hoe doorstaan de SolarGaps de winter?

De SolarGaps jaloezie├źn werkt tussen de -20┬░C tot 60┬░C. In het geval van sneeuw moeten de jaloezie├źn volledig worden ingetrokken. Op deze manier voorkomt u bevriezing en schade. De extra massa die sneeuw kan veroorzaken kan de jaloezie├źn beschadigen.

Hoe slim zijn SolarGaps?

SolarGaps jaloezie├źn passen automatisch aan de beste stand aan om de meeste zonne-energie op te vangen. Zo profiteert u het meest van de zonnepanelen. U kunt de jaloezie├źn bedienen met uw smartphone. Tevens kunt u elk moment van de dag de overzichten met informatie inzien via de SolarGaps app.

Blokkeren SolarGaps het uitzicht?

De jaloezie├źn van SolarGaps kun je in elke gewenste stand zetten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om ze recht of schuin naar boven of beneden te zetten. U heeft daarin de regie. De SolarGaps kunnen ook zelf de beste stand kiezen voor de zonnepanelen, dan kan het zijn dat de jaloezie├źn wat uitzicht wegnemen.

Wat is de terugverdientijd?

De terugverdientijd van SolarGaps hangt af van diverse factoren. SolarGaps leveren aan de ene kant zonne-energie op, aan de andere kant besparen ze op stook- en airconditioning kosten waardoor uw energierekening omlaag gaat. Er zijn dus een aantal factoren die meespelen in de terugverdientijd: - Afmeting van uw slimme jaloezie├źn - De ligging van het raam waar ze ge├»nstalleerd zijn - De elektriciteitskosten per kWh - Het aantal zonuren

De bovengenoemde factoren zijn voor elk project anders. Ze moet dus individueel worden berekend, omdat er geen eenduidig antwoord op deze vraag is. Wij helpen u hier graag mee, om dit inzichtelijk te maken.

Kunnen de SolarGaps ook aan de binnenkant worden geïnstalleerd?

Ons systeem is niet ontworpen om aan binnenkant van het raam geïnstalleerd te worden. Dit komt doordat zonne-energieopwekking en schaduweffect dan niet productief zijn. Om hier optimaal gebruik van te maken, plaatsen we ze aan de buitenkant.

Maken de SolarGaps geluid?

Omdat het systeem aan de buitenkant wordt gemonteerd, is het geluidsniveau dat door de motor wordt geproduceerd ontzettend laag en kunt u het binnen nauwelijks horen.

Wordt de zonnewering vies en hoe maak ik de SolarGaps schoon?

Het oppervlakte van de zonnepanelen van de SolarGaps zijn zo ontworpen dat deze eenvoudig zijn te reinigen. Door de speciale coating zal het meeste vuil op natuurlijke wijze worden weggespoeld door een regenbui. De SolarGaps kunnen gewoon met een vochtige zachte doek worden afgenomen. Gebruik bij het reinigen van de zonwering geen hogedrukreinigers, schuursponjes of agressieve reinigings- en oplosmiddelen, zoals alcohol of benzine.

Meer weten?

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan gerust onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"Ik help u graag bij het maken van een keuze rondom duurzame zonwering"

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook