De website vereist Javascript.

Alle voordelen op een rijtje | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Voordelen van SolarGaps

voordelen-5-4-(1).jpg
SLIMME ZONWERING

Alle pluspunten van SolarGaps

Slimme zonwering is geen overbodige luxe meer, SolarGaps biedt een duurzame manier van zonwering. Benieuwd hoe u 30% op uw energierekening kunt besparen per jaar? Wij zetten de voordelen van SolarGaps op een rij!

Koeling zonder airco & elektriciteitsbesparing

Er zijn verschillende manieren om een woning of kantoorpand in de zomer aangenaam en koel te houden. Energiezuinige technieken waaronder een goede buitenzonwering dragen bij aan een optimaal leefklimaat.
Thuis of op kantoor waar de zon prettig naar binnen schijnt, is aangenaam licht en warm. Maar op zomerse dagen kan het teveel zijn. Een airco is dan een dure oplossing.

SolarGaps buitenzonwering voor de ramen, vooral waar de zon diep naar binnen schijnt, voorkomt dat het binnen te warm wordt en hierdoor zal de behoefte aan koeling sterk verminderen.

De duurzame zonwering van SolarGaps biedt naast de functie van zonwering ook isolatie. In de winter zorgt de zonwering ervoor dat de ramen niet bevriezen en heeft het een isolerende functie. De temperatuur binnen zal constant en prettig blijven.
Win-win, want hierdoor bespaart u ook nog eens op uw energierekening!

Zonne-energie opwekken

In de zonwering van SolarGaps zijn zonnepanelen verwerkt. Ideaal voor de ramen waar veel de zon op staat. De panelen in de zonwering draaien automatisch met de zon mee, zo staan de panelen altijd in de meest gunstige positie voor beide functies, reguleren en behouden van het binnenklimaat en opwekken van duurzame groene elektriciteit. Met de zonwering kunt u dus PV-energie opwekken om uw apparaten direct van stroom te voorzien.

bedrijfspand-1800-(1).jpg
Voordelen speciaal voor bedrijven

Duurzaam ondernemen, ontvang waardevolle certificaten

SolarGaps zonwering voor uw bedrijfspand? De eerder genoemde voordelen zorgen ervoor dat u duurzaam onderneemt én dat u waardevolle certificaten en keurmerken kunt ontvangen! Dat is een groot voordeel, want duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Zowel voor het zakelijk leven als voor de consument.

Na het installeren van het systeem, draagt dit bij aan het behalen van waardevolle certificaten/keurmerken. Zo kunt u bijvoorbeeld laten zien dat u een duurzaam gebouw hebt, dankzij certificaten als LEED en BREAAM. LEED is een wereldwijd erkend symbool van prestatie en leiderschap op het gebied van duurzaamheid. BREAAM is dé certificeringsmethode voor een duurzame gebouwde omgeving. Dit zijn 2 mooie voorbeelden van certificaten om bezoekers te laten zien hoe duurzaam u bezig bent.

Vertel mij meer!

Ook uw zonwering kan een bijdrage leveren aan onze planeet. Wilt u meer over weten over SolarGaps en wat duurzame zonwering voor uw bedrijfspand of woning kan betekenen? We helpen u graag. Vul hieronder het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.