De website vereist Javascript.

Voor aannemers en architecten | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Professional

prof-5-4-(1).jpg
installatie-sg-1800-(1).jpg
Meer informatie voor aannemers en architecten

Professional

Bent u architect of aannemer, en bent u op zoek naar duurzame mogelijkheden voor zonwering? SolarGaps denkt met u mee! Wij adviseren u graag bij het ontwerp van uw (nieuwbouw-)project. Hierin kijken we zorgvuldig naar de implementatiemogelijkheden van SolarGaps.

Slimme zonwering

Zonwering draagt bij aan een energiezuinige leef- en werkomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Voeg daar het opwekken van groene elektriciteit aan toe en u zult merken dat SolarGaps daarom een waardevolle investering is die zich snel terugverdient.

Hoe gaan we te werk?

In samenspraak kijken we naar onderwerpen als esthetica en mogelijkheden om zonwering beeldbepalend toe te passen. We letten op de lichtregulatie voor een beter thermisch klimaat, dit verbetert het comfort en de productiviteit.

Duurzaamheid

Duurzaam bouwen speelt een steeds belangrijkere rol in de realisatie van gebouwen. Niet alleen voor uw opdrachtgever maar ook voor de eindgebruiker. Energiezuinig en -neutraal bouwen is en blijft de norm en wordt alleen maar belangrijker. Ook bij renovaties leveren energiebesparingen belangrijke voordelen op.

Uit onderzoek blijkt dat duurzaam energiegebruik als eerste prioriteit bij de gebouwschil (passiefbouw, isolatie en zonwering) moet worden aangepakt. Mede daardoor is de EPBD (Europese Energie Richtlijn Gebouwen) aangepast naar de nieuwe norm “BENG” (Bijna Energie Neutraal Gebouw (NTA 8800)).

Dit betekent dat vanaf 2020 buitenzonwering verplicht is geworden voor alle nieuwbouw. Geïntegreerde zonwering van SolarGaps wordt daarom steeds eerder overwogen. Wij helpen bouwprofessionals in de keuze van de juiste SolarGaps oplossing om bij te dragen aan een correcte gebouwschil.

Wilt u kennismaken met ons? Neem contact op via het contactformulier. Wij komen de mogelijkheden graag met u bespreken!

Interesse in SolarGaps voor uw project?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

"Ik bespreek graag wat SolarGaps voor u kan betekenen"

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook