De website vereist Javascript.

Voor bedrijven | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Voor bedrijven

groot-huis-sg-5-4-(1).jpg
Duurzame zonwering

SolarGaps voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar zonwering voor uw bedrijf én wilt u verduurzamen? Dat kan met SolarGaps. De zonwering van SolarGaps zorgt ervoor dat het binnenklimaat van uw kantoor in de zomer aangenaam blijft om in te werken en tegelijkertijd wekt SolarGaps energie op.

Dit draagt daarom bij aan het, vanaf 1 januari 2023, verplichte Energielabel C en kunt u tot wel 30% besparen op uw elektriciteitsrekening. Ook zorgen de SolarGaps voor zowel van de binnen als buiten voor een sfeervolle uitstraling.

Aangenaam binnenklimaat en besparen

Goede zonwering is essentieel. De zomers worden steeds warmer en dit betekent dat de koelbehoefte toeneemt. De zonwering van SolarGaps worden aan de buitenzijde van de ramen geplaatst en zorgen er zo voor dat de warmte van de zon wordt tegengehouden. Hiermee vermindert u het verbruik van de airconditioning, waardoor u bespaart op uw energierekening.

Energieopwekking en zonwering

SolarGaps is meer dan alleen zonwering. Het heeft namelijk 2 unieke eigenschappen: SolarGaps wekt energie op door middel van zonnepanelen én beschikt over een zon-volgsysteem. Het zon-volgsysteem zoekt de meest effectieve stand voor het opwekken van duurzame energie. Door de combinatie van de 2 eigenschappen behaalt u de best haalbare resultaten.

Onze slimme jaloezieen genereren ongeveer 100W per 1 m2 tijdens zonnige uren. Dit is voldoende om 50 smartphones mee op te laden, 3 laptops of een televisie van stroom voorzien.

Vraag direct een offerte voor uw bedrijf aan

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

+ Toevoegen
/ 4
1. Doel
2. Afmeting
3. Kleur
4. Aanvragen
Particulier of zakelijk gebruik
Particulier
Zakelijk
Volgende
U bent er bijna!

Wilt u een offerte voor een extra raam?
Klik dan op '+ toevoegen' bovenaan. Als uw aanvraag compleet is, vul dan in onderstaand formulier uw contactgegevens in.

Ook interesse in SolarGaps?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die SolarGaps biedt voor uw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op om te bekijken wat er mogelijk is voor uw situatie. Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"SolarGaps is de ideale oplossing om te zorgen voor een aangenaam binnenklimaat"

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook