De website vereist Javascript.

Zonwering met zonnepanelen | SolarGaps Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

8.9
Solargaps © Nederland

Zonwering met zonnepanelen

groot-huis-sg-5-4-(1).jpg
Kies voor duurzame zonwering

Zonwering met zonnepanelen - het beste van 2 werelden

Wanneer u kiest voor zonwering met zonnepanelen, kiest u voor zonwering die 2 functies heeft: het opwekken van duurzame energie én een prettig binnenklimaat. SolarGaps biedt exclusieve zonwering, waarin de horizontale lamellen voorzien zijn van zonnepanelen. Met een slim zonvolgsysteem volgen de lamellen de stand van de zon. Op deze manier staan de lamellen altijd in een optimale stand om zonne-energie op te wekken. Zo behaalt u het hoogste rendement mogelijk. Lees hier meer over de zonwering met zonnepanelen van SolarGaps!

kantoor-sg-(1).jpg
Bespaar direct op uw rekening

Zonnepanelen als zonwering - bespaar op uw energierekening

De combinatie van zonwering en zonnepanelen die SolarGaps heeft ontwikkeld, is uniek. De horizontale lamellen van de buitenjaloezieën zijn voorzien van zonnecellen en wekken duurzame energie op. Met deze opgewekte energie kunt u uw apparaten in huis voorzien van elektriciteit. Naast het opwekken van energie, draagt de buitenzonwering van SolarGaps ook bij aan een aangenaam en prettig binnenklimaat. In de warme zomers zorgen ze ervoor dat de hittewering buiten en in de winter bieden ze extra isolatie tegen de kou. Met zonnepanelen als zonwering van SolarGaps kunt u tot wel 30% op uw elektriciteitsrekening besparen.

Hoe ziet zonwering met zonnepanelen eruit?

SolarGaps zijn buitenzonwering in de vorm van jaloezieën met horizontale lamellen. De zonwering met zonnepanelen van SolarGaps zijn sfeervol en passen bij elk interieur. De SolarGaps zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (antraciet, grijs, beige, wit en bruin). Zo is er altijd een kleur die goed bij de stijl van uw interieur, woning of bedrijfspand past. U kunt op elk gewenst moment de stand van de jaloezieën aanpassen, bijvoorbeeld wanneer u behoefte heeft aan privacy of een bepaalde sfeer wilt creëren in uw huis. Wij denken en adviseren u graag hierin!

Zonwering met zonnepanelen - geschikt voor elke woning of bedrijfspand

De zonwering met zonnepanelen van SolarGaps is geschikt voor elk raam. De zonwering wordt namelijk op maat gemaakt. Specialisten van SolarGaps zorgen voor een correcte maatvoering, zodat de zonwering perfect aansluit op uw ramen.

Direct een offerte?

Heeft u interesse in SolarGaps? Vraag dan direct een offerte aan!
Bedankt voor uw offerte aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

+ Toevoegen
/ 4
1. Doel
2. Afmeting
3. Kleur
4. Aanvragen
Particulier of zakelijk gebruik
Particulier
Zakelijk
Volgende
U bent er bijna!

Wilt u een offerte voor een extra raam?
Klik dan op '+ toevoegen' bovenaan. Als uw aanvraag compleet is, vul dan in onderstaand formulier uw contactgegevens in.

Meer weten?

Wilt u eerst meer weten hoe SolarGaps voor u het verschil kan maken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

"Ik adviseer u graag over SolarGaps, zodat u straks optimaal geniet van duurzame zonwering"

Accountmanager SolarGaps
8.9
Gemiddeld uit reviews
via Google en Facebook